Menu

CORONA-RETNINGSLINJER FRA 12. MAJ

image
14. maj 2021 kl. 18:31

I FORBINDELSE MED KAMP, TRÆNING OG STÆVNER  Forsamlingsloft på 75 personer i forbindelse med kamp, stævne eller træning (Udendørs).  Følgende tæller i forbindelse med dette loft  

- Spillere  

- Trænere og holdleder  

- Dommere og officials  

- Tilskuere  

  1. På anlæggene, hvor vi afvikler træning, stævne eller kamp, skal det være klart og tydeligt,  hvilke personer, der er en del af hvilket arrangement.  
  2. Arrangementer (kampe, stævner, træning) er på vores anlæg markeret med kridtstreger.  I forbindelse med kampe og stævner skal udskiftningsområder markeres med kegler, toppe  eller lignende på hver side af banen.  
  3. Ved flere arrangementer (Kamp, stævne,  træning) skal disse være tydeligt adskilte.  Dette vil de være via opkridtningen.  

 

EKSEMPEL MED UDGANGSPUNKT I  DBU’S PROTOKOL  

31 aktive personer (22 på banen, 6 udskiftere,  2 trænere, 1 dommer)  

Derved er der plads til 44 tilskuere.  ________________________________________ 

Det betyder, at ved 11-mands-kampe kan vi  tillade, at vi som hjemmehold har 2 tilskuere med pr. spiller. Det giver en buffer på 16  personer.  

Dette skal som udgangspunkt også gælde på  8-mands-hold: Vi henstiller til 2 tilskuere pr.  spiller fra HØB. Det vil dog give en buffer for  udeholdets forældre, der har kørt for deres  børn.  

Ved stævner for 5-mands-hold vil det være  muligt for os som arrangør og hjemmehold at  have en tilskuer med pr. spiller.