Menu

I morgen ruller bolden igen til indefodboldstævne

image
17. januar 2020 kl. 17:36
Det er gang nr. 44, når vi i morgen fløjter op til flot fodbold.

For 44.gang Herrested-Ørbæk Boldklub indefodboldstævne for firmaer i Ørbæk Midtpunkt.

Det sker hele lørdagen den. 18 januar 2020

Det første stævne ligger helt tilbage fra starten af 70 –erne hvor 65 hold fra hele Fyn tilmeldte sig. Den første vinder af stævnet blev Gislev IF.  I de første år var stævnet præget af forskellige idrætsklubber, således var vinderen i 1982 et hold fra Spjald IF fra Vestjylland. Fra 1983 ændrede stævnet sig til at være med hold udelukkende fra Ørbæk Kommune og senere Nyborg Kommune. Samtidig indførtes reglen med, at der skulle være mindst én dame på banen hele kampen. Det har været så populært, at den regel stadig er gældende.

Der spilles i 2 forskellige rækker, en A og en B-række. I B-rækken må der højst deltage 2 spillere på holdet, der under FBU spiller højere end serie 2 og med. I A-rækken er der ingen begrænsninger. Et hold må højst bestå af 6 spillere.

For at kunne deltage skal man have tilknytning til Nyborg kommune. Dvs. bosat søn/datter af firma, ansat i firma, medlem af klub eller forening der er hjemmehørende i Nyborg kommune. Det er tilladt at låne spillere, blot de opfylder de nævnte krav. Der spilles på store mål, så de 4 spillere på hvert hold må bevæge sig overalt på banen og målmanden må tage med hænder.

Der er præmier til alle hold samt flotte finalepræmier til de 4 finalehold i hver række til en samlet værdi på over 10.000 kr.

Der er 32 tilmeldte hold med i år, hvilket er i omegn af det sædvanlige antal hold, og det stævnet har rammer til, da det ønskes at blive afholdt over én dag, så alle folk, der deltager eller er tilskuere kan være med til både indledende kampe og se de spændende finalekampe senere på dagen. Der har været efterspørgsel fra flere hold, men grundet de nævnte omstændigheder med afviklingen af stævnet på samme dag, må årets stævne meldes som ”udsolgt”, hvilket klubben er meget glade for.

At stævnet har kunnet afvikles i de mange år skyldes så afgjort den opbakning fra de mange firmaer i Ørbæk by og omegn, både hvad angår holdtilmelding; men så sandelig også med sponsering af diverse præmier og annoncer i stævneprogrammet. Derudover er der mange frivillige som giver en hjælpende hånd, både før, under og efter stævnet så at stævnet år efter år har kunnet blive afholdt med succes og i en god sportslig ånd, hvor det er det sociale og det hyggelige samvær, der er i højsædet.

Sidste års vinder var:

A-rækken: Stenhavevej og i B-rækken: Bakkegaard

Evt. Spørgsmål

Anders Christensen på tlf : 28 35 67 33